Türktepe İlkokulu
Tışlaki Mahallesi Türktepe Cami Sokak No7 Şahinbey / GAZİANTEP
03422202069

VİZYON

TÜRKTEPE İLKOKULU olarak Vizyonumuz; Kendine güvenen genç ve dinamik kadrosu ile kültürel zenginliklerin toplumsal uyumuna öncü, her zaman başarısıyla sahalarda isminden gururla söz ettiren, paylaşmayı bilen, çevreye duyarlı özgüveni yüksek mutlu öğrenciler yetiştiren, değişim için gelişmeye önem veren, sürdürülebilir başarıyı ilke edinen bir okul olmaktır.

MİSYON

TÜRKTEPE İLKOKULU olarak Misyonumuz; Zengin kültürel farklılıklara sahip olan okulumuz, genç ve dinamik kadrosu ile farklı uyruktan öğrencilerin uyum ve dil kaynaklı iletişim sorunlarını gidermek amacıyla, zenginleştirilmiş okul içi etkinliklere ve rehberlik faaliyetlerine önem vererek, il ve ilçe çapında düzenlenen projelere etkin katılmanın yanı sıra velilerimizle işbirliği içerisinde ve öğrencilerimizle birlikte okul dışında tarihi, kültürel ve sosyal mekanlara geziler yaparak; birlikte paylaşımda bulunabilen, ihtiyaçlarını dile getirebilen, sosyal yaşam içinde kurallara uymanın nedenini bilip uygulayabilen, bunları hayata geçiren; eksikliklerini değil, imkanları odağına alan; tüm paydaşlarımızla biz olarak sürdürülebilir başarıyı sağlayabilen, öğrenmeyi öğrenebilen mutlu öğrenciler yetiştirebilmektir.

Öğretim Şekli :Çift Devre

Çift Devre